Tangbjerg grundejerforening

Velkommen til Tangbjerg Grundejerforenings hjemmeside

Tangbjerg Grundejerforening er en grundejerforening som består af 229 privatejede huse i et smukt og roligt område i det nordlige Sjælland. Husene er primært opført i 1960'erne. Området er omgrænset af marker, og ligger ned til Værebro å. Der er et dejligt stort grønt område, med legeplads. Dette benyttes også til flere af foreningens årlige arrangementer.

Til nye tilflyttere

Da vi ikke altid får besked fra ejendomsmæglere, om nye tilflyttere, vil vi bede om, at i sender en mail til kasserer@tangbjerggrundejerforening.dk med navn, adresse og mailadresse, så vi kan holde jer orienteret om hvad der sker i grundejerforeningen.

Værd at huske

Som grundejer er der mange regler du skal overholde. Lokalplanen indeholder regler for hegn i skel, kommunens parkeringsregler skal følges, der er regler for høns og regler for snerydning Der er også regler om, at du skal sørge for at fortovet er rent og  frit, og at hækken ikke hænger ud over fortovet, så man skal ud på vejen med barnevognen, for at passere. For at givet et hurtigere overblik, så har vi samlet dem på siden Vedtægter og regler